Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer info

Spring naar inhoud

Demo aanvraag

link

Wij ondersteunen jouw manier van werken

Synflows is een jong IT bedrijf met een lang verleden. Begonnen als Waxtrapp met Content Management Systemen voor diverse branches is via een samenwerking met Hyarchis een online portal gerealiseerd. In november 2019 is Synflows opgericht vanuit een afsplitsing met Hyarchis. Wij maken online portals voor optimaal klantcontact en een efficientie verwerking van processen. 

De applicaties van Synflows Digital Solutions bevatten templates die toegespitst zijn op uw branche. Dit betekent dat u geen tijdrovende specificatie workshops hoeft te doorlopen. De implementatie vergt hierdoor minder tijd dan wat een traditioneel software-implementatieproject kost, maar met de benodigde flexibiliteit om het proces specifiek voor uw organisatie te maken.
Digital Business applicaties in één centrale omgeving

Met ons Digital Solutions platform bent u snel in staat om uw klanten digitaal te bedienen op een efficiënte en betrouwbare wijze. De klant kan zelf vragen stellen, documenten uploaden, processtappen uitvoeren die u beschikbaar stelt en u kunt uw klant vragen om informatie aan te leveren, en u kunt de klant aanbiedingen doen. De klantomgeving voldoet volledig aan de AVG normen, klantgevoelige informatie hoeft niet meer gemaild te worden maar is beschikbaar in een beveiligde omgeving.